Kymönkosken Nuorisoseura ry - tervetuloa

TaideKesä - Art exhibition

DUSK
Caroline Ward-Raatikainen

Welcome to our annual art exhibition – the ArtSummer July 5th - August 9th, 2015
Each year since 2002 we've had visitors from abroad - Sweden, Germany, UK, Russia and even from Australia.
You are warmly welcome to the exhibition! Just visit us when travelling and find some fine Finnish art, paintings, glass and metal work and traditional handicrafts.

Keskellä keskisuomalaista maaseutua, Viitasaaren Kymönkoskella, avautuu jo yhdennentoista kerran rajoja rikkova ja yhä kansainvälistyvä taiteen ja käsityön näyttely. Kylän nuorisoseurantalolla on esillä kuvataidetta suurista metalli- ja kiviveistoksista akvarelleihin, grafiikkaan ja öljymaalauksiin sekä taidetekstiileihin. Kädentaitoja on tarjolla pellavatuotteista batiikkiin, ryijyihin, keramiikkaan, lasiin sekä pahka- ja päretöihin.

Kymönkosken XI TaideKesä kuuluu Viitasaari Festivals -kulttuuritapahtumiin ja sen järjestää Kymönkosken Nuorisoseura ry. Näyttely järjestettiin ensimmäisen kerran v. 2002 ja se on vakiinnuttanut asemansa keräten vuosittain 600-700 kävijää.

Tämän vuoden teemana on "Vapaus". Näyttely jatkaa juurillaan; se rikkoo ennakkoluulottomasti rajoja asettamalla rinnakkain taiteen ja kädentaidot, ammattilaiset ja osaavat harrastajat, maaseudun ja kaupungin sekä paikallisen ja kansainvälisen.

Suurta osaa tekijöistä yhdistää rakkaus maaseutuun ja taiteeseen. Osan taustana on edelleen kymönkoskelaisuus.

Tervetuloa viihtymään TaideKesässä!

Back to content | Back to main menu